• pabrik pabrik batré powerwall kamada ti china

Produk

Batré Tumpuk Tegangan Tinggi 380V 400V 50ah 100ah 200ah 20kwh 40kwh 50kwh 100kwh HV Batré Panyimpenan Surya pikeun ESS UPS

Katerangan pondok:

Batré séri KMD High Voltage Energy Storage Batré nyaéta vérsi panganyarna tina sistem panyimpen batré tegangan High.Sistim nu karek dirancang nyadiakeun konektor gampang pikeun ngahemat waktos berharga pikeun installaters.Sistem stacking nyadiakeun konfigurasi fléksibel ti 5kWh mun 30 kWh kapasitas. 

Batré Panyimpen Énergi Tegangan Tinggi KMD nyaéta sistem batré bumi anu tiasa dicas deui anu dipasang ku panel surya.Nalika panonpoe naék, surya mimiti nyertakeun bumi.Nalika kakuatan tambahan diperyogikeun pikeun bumi, bumi tiasa narik éta tina grid utiliti.

Batré Panyimpenan Energi Tegangan Tinggi KMD dieusi ku surya nalika siang, nalika panél surya ngahasilkeun listrik langkung seueur tibatan anu dikonsumsi di bumi.Batré Panyimpen Énergi Tegangan Tinggi KMD teras nyimpen éta énergi dugi ka bumi peryogina, sapertos nalika solar henteu ngahasilkeun deui wengi, atanapi nalika jaringan utilitas nuju offline nalika pareum listrik.

Nalika panonpoe kaluar poé saterusna, solar ngeusi batre KMD High Voltage Energy Storage jadi Anjeun gaduh siklus bersih, énergi renewable.


Rincian produk

Tag produk

WechatIMG3792

Fitur

Sanggup High-Powered Darurat-Nyadangkeun jeung Pareum-Grid Fungsionalitas
Efisiensi pangluhurna Hatur nuhun kana Sambungan Seri Tegangan Tinggi Nyata
Desain Plug Modular anu Dipaténkeun henteu ngabutuhkeun kabel internal sareng ngamungkinkeun kalenturan maksimal sareng gampang dianggo
Batré Grand A Lithium Iron Phosphate (LFP): Kasalametan Maksimum, Daur Kahirupan, sareng Daya
Cocog sareng Inverter Batré Tegangan Tinggi Anjog
Standar Kasalametan pangluhurna
Aplikasi:
Kaséhatan di imah
Imah Nyadangkeun

Aplikasi Produk

WechatIMG3787
WechatIMG3788
svav (1)
svav (2)

Profil Perusahaan

Kamada gaduh tim insinyur anu luar biasa sareng pangalaman anu beunghar dina panalungtikan batré, pamekaran sareng salawasna nengetan pamekaran panganyarna dina batré litium sareng aplikasi panganyarna.Ayeuna, urang ngarojong rupa-rupa leyuran ngaropéa tina RS485 RS232 / CANBUS / Bluetooth, equalization aktip, batré timer pemanasan, kontrol suhu luhur jeung low discharging jeung ngecas.Dina waktos anu sami, éta ngagaduhan grup produksi profésional sareng tim manajemén kualitas, anu sacara ketat ngatur prosés produksi pikeun unggal léngkah.

modul batré
Dipeunteun Batre Tegangan 48V / 51.2V
Dipeunteun Énergi 5,12 kWh
Max.Charge Jeung ngurangan Laju 1C
Jenis Batré LFP (LiFePO4)
Beurat 45KGS
Ukuran (L * W * H) (mm) 651x454x154
Parameter sistem
Struktur Sistim  avsb (14)  avsb (13)  avsb (12)  avsb (11)  avsb (10)  avsb (9)  avsb (15)
Dipeunteun Kaluaran Daya 5500W
Jumlah Batré Dina Paralel 2 3 4 5 6 7 8
Énergi Batré 10,24 kWh 15,36 kWh 20,48 kWh 25,6 kWh 30,72 kWh 35,84 kWh 40,96 kWh
MPPT Range Tegangan 40 ~ 60V
Suhu Operasi 0 ℃ ~ + 50 ℃ (Ngeusi batre)/-20 ℃ ~ + 60 ℃ (Discharging)
Suhu Panyimpenan -30 ~ 60 ℃
Kalembaban 5%~95%
Stratégi cooling Kipas angin
Peunteun Protection Ingress IP20
Komunikasi WiFi/RS485/RS232/BISA (Opsional)
Beurat 130KGS 175KGS 220KGS 265KGS 310KGS 355KGS 400KGS
Ukuran (L * W * H) (mm) 661*464*670 661*464*824 661*464*978 661*464*1132 661*464*1286 661*464*1440 661*464*1594
Sertipikat CE / UN38.3 / MSDS
Inverter
Dipeunteun Kaluaran Daya 5500W
Max.Kaluaran Ayeuna 24A
Tegangan Kaluaran dipeunteun 220/230/240VAC
Frékuénsi dipeunteun 50Hz,60Hz
Efisiensi (DC ka AC) ≥92%
tegangan Kaluaran DC 54VDC
DC Kaluaran Ayeuna 30A, nepi ka 60A
Gelombang Kaluaran Gelombang Sinus
Jenis Kaluaran Panyambung Pluggable
AC Input Range Tegangan Tegangan Lebar 120-280VAC/Tegangan Sempit 170-280VAC
Frékuénsi Input AC 50Hz,60Hz
AC Ngecas Ayeuna Inverter The 37A
Max.Generasi Daya PV (Disarankeun) 5000W
Max.PV Tegangan 450VDC
MPPT Range Tegangan 120VDC ~ 450VDC
Max.Arus Ngecas PV (Baterai) 20A
Beurat 23KGS
Ukuran (L * W * H) (mm) 651x454x164

 

Shenzhen Kamada Electronic Co., Ltd. nyaéta perusahaan téknologi tinggi anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran, manufaktur sareng penjualan batré litium fosfat beusi pikeun sistem panyimpen énergi sareng solusi batré ngagantian SLA.Produk kami mumpuni sareng ISO9001, UL, CB, IEC62133, CE, ROHS, UN 38.3 sareng standar MSDS sareng seueur dilarapkeun kana sistem panyimpen bumi solar, UPS, Golf Trolley Cart, Yacht, Fishing Parahu, AGV, forklift sareng daérah batré anu disesuaikan , Tim R&D kami sanggup pikeun panalungtikan sareng pamekaran hardware sareng software.Fitur jeung kaunggulan Modular sadaya-dina-hiji design Instalasi gancang jeung plug&play Fléksibel ékspansi kapasitas batré Li Fe PO4 sél batré, kaamanan jeung dipercaya Desain modular jeung sadaya-dina-hiji, penampilan kompak jeung elegan, batréna téh expandable.

bg_img1

FAQ

Q 1. Dupi abdi gaduh urutan sampel?

1. Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas.

Q 2. Dupi anjeun nampi nganggo logo urang?

A: Sadaya produk urang ditampi pikeun nyitak logo anjeun dina kandang sareng kotak pakét,
eta gumantung kana jumlah, ti 200pcs ka 1000pcs.

Q3.kumaha urang bisa ngajamin kualitas?

A: Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;Salawasna Inspection final
saméméh kiriman;

Q 4. Jenis sertipikat anjeun gaduh?

A: CE/TUV/MSDS/ISO/CB/UL/ROHS certificates.etc.

Q 5. Dupi anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

A: Leres, kami pabrik, nyayogikeun jasa OEM / ODM.

Q6.Kumaha carana milih inverter cocog?

A: Upami beban anjeun nyaéta beban résistif, sapertos: bulbs, anjeun tiasa milih inverter gelombang anu dirobih.
Tapi lamun éta beban induktif jeung beban kapasitif,
kami nyarankeun ngagunakeun inverter kakuatan gelombang sinus murni.

Q7.Kumaha kuring milih ukuran inverter?

A: tipena béda paménta beban pikeun kakuatan béda.Anjeun tiasa ningali beban
nilai kakuatan pikeun nangtukeun ukuran inverter kakuatan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami