• pabrik pabrik batré powerwall kamada ti china

Tentang Kami

Tentang Kami

Kamada Power

Shenzhen Kamada Electronic Co., Ltd. Diadegkeun dina 2014. Kamada Power mangrupakeun luhureun 10 pabrik batré ion litium specializing dina motong-ujung batré litium énergi anyar, accu litium beusi fosfat, sarta sistem panyimpen énergi canggih.Fasilitas produksi canggih kami di Shenzhen, digabungkeun sareng tim kami langkung ti 200 profésional khusus, negeskeun komitmen kami pikeun kaunggulan dina unggal aspék operasi kami.

Di Shenzhen Kamada Electronic Co., Ltd., kami didedikasikeun pikeun ngajalin kerjasama global anu kuat pikeun ngajalankeun inovasi sareng nganteurkeun produk sareng téknologi anu kualitas luhur.Kalayan layanan OEM & ODM bespoke kami, kami mastikeun yén sarat unik unggal customer urang anu patepung jeung utmost precision jeung profesionalisme.Ngalaman bédana jeung Shenzhen Kamada Electronic Co., Ltd. - dimana inovasi meets kaunggulan.

Pabrik Batré Kamada Power

Naon Urang Laksanakeun

Saprak awal, Kamada Power geus dedicated ka nalungtik téhnologi énergi hareup, konsistén narékahan pikeun ngahasilkeun produk batré kualitas luhur, stabil, jeung bisa diandelkeun.batré LifePO4 kami manggihan aplikasi éksténsif dina sagala rupa widang kayaning carts golf calakan, UPS sistem panyimpen énergi-kapasitas tinggi, batré parahu keur pelesir, batré parahu fishing, batré Forklift, batré ngagantian kalungguhan-asam, neundeun énergi imah, batré HV, batré rak server, sistem tanaga surya sadaya-dina-hiji, batré e-sapédah, komunikasi kaamanan, alat sélulér portabel, sareng telekomunikasi.

 

Solusi batré Kamada Power ngawengku rupa-rupa industri kaasup produk komunikasi, sistem AGV/RGV, aplikasi kaamanan, produk lampu, mobil sightseeing, forklifts, carts golf, kandaraan listrik speed low, perawatan médis pinter, neundeun énergi photovoltaic, stasiun base komunikasi. , alat médis, jeung saterusna.Komitmen kami pikeun kaunggulan parantos nampi pujian anu luhur ti para palanggan merek utama di dunya.

Sertifikasi

 

 

Filosofi Bisnis urang

Di Kamada Power, urang nangkeup pendekatan kabuka nalika urang ningali ka hareup, terus-terusan ngokolakeun partnership strategis global.Misi kami jelas: pikeun nyayogikeun palanggan sareng produk canggih sareng téknologi kelas dunya.Ngaliwatan jasa OEM & ODM bespoke, kami meticulously tukang ngaput solusi pikeun cocog sarat has unggal klien.

 

 

Sistim batré ngaropéa

Ngagambar tina téhnologi aplikasi batré canggih, Kamada Power geus ngajalin partnerships kalawan universitas ngarah pikeun collaboratively ngamekarkeun téhnologi inti proprietary.Usaha ieu mangrupikeun landasan anu kuat pikeun nganteurkeun solusi batré anu disaluyukeun ka klien anu terhormat.

Tés sepuh batré rak
Pabrik Batré Lifepo4 - Kamada Power

 

 

 

Kolaborasi strategis

Kamada Power geus ngajalin éksténsif, partnerships enduring jeung usaha domestik jeung internasional renowned kaasup Cina Tower, VARTA.Ngaliwatan aliansi ieu, Kamada Power ngirimkeun solusi aplikasi batré litium ka korporasi anu diakui sacara global.

Puseur Téknis

Kamada Power gaduh tim jasa anu kuat sareng parantos ngadegkeun ranté jasa anu komprehensif, nyayogikeun tungtutan pelanggan ti mimiti dugi ka pangropéa.Divisi R&D kami ngandung langkung ti 80 peneliti ilmiah, kalebet langkung ti 30 insinyur profésional khusus dina éléktrokimia, rékayasa prosés, desain struktural, kontrol kualitas, sareng éléktronika.Kalayan kaahlian anu ngarah di industri dina desain, manufaktur, sareng uji produk, kami mastikeun kaunggulan téknis anu teu aya tandinganana.

Kamada Power Top 10 Pabrikan Batré Litium Ion di Cina

Pabrikan Batre Litium Kamada Power di Cina

Kamada Power Batre Pameran

paméran produsén batré litium kakuatan kamada
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami