tampilan produk

Kamada Power Battery gaduh pangalaman 15 taun fokus kana panalungtikan batré panyimpen énergi sareng pamekaran pabrik tingkat kahiji, nyayogikeun solusi panyimpen énergi bumi OEM ODM pikeun 56 nagara.Kamada Power Batre Core Product Series Power wall Solar Home Lithium Battey, Batre Rak Server, Batre Golf Cart, Batre RV, Batre HV, Batre E-bike
  • batré rak server
  • china 10kw powerwall pikeun pabrik batré solar imah
  • 12v 100ah lifepo4 batré kamada kakuatan sla ngagantian produsén batré china
  • 4
  • 2
  • 3

Langkung Produk

  • Top 10 Litium Ion Batre Manufacturers Cina Kamada Power

Naha Milih Kami

Kami Inovatif

Di Kamada Power, kami henteu ngan ukur produsén batré litium;Kami mangrupikeun tim anu dinamis pikeun ngarengsekeun masalah anu didorong ku kahayang anu kuat pikeun ngawangun deui bentang énergi.

 

Urang Transformasi

Kalayan komitmen anu teguh kana kelestarian sareng téknologi canggih, kami didédikasikeun pikeun nyayogikeun solusi panyimpen énergi anu teu aya tandingan pikeun bumi, usaha, sareng komunitas di sakuliah dunya.

 

Kami Ahli Dagang

Salaku professional dagang seasoned, urang intimately ngartos kabutuhan unik tur tantangan klien kami.Terus-terusan nyaring produk sareng jasa, kami narékahan pikeun kaunggulan.Gabung kami dina ngajalin masa depan anu langkung cerah sareng lestari sareng Kamada Power.

Warta pausahaan

215 kWh komérsial sarta Sistem Panyimpenan Énergi Industri

Analisis Degradasi Batré Litium-Ion Komérsial dina Panyimpenan Jangka Panjang

Analisis Degradasi Batré Litium-Ion Komérsial dina Panyimpenan Jangka Panjang.Batré litium-ion geus jadi indispensable sakuliah rupa industri alatan kapadetan énergi tinggi maranéhanana sarta efisiensi.Sanajan kitu, kinerja maranéhanana deteriorate kana waktu, utamana dina mangsa panyimpen ...

100kwh Sistim BESS Kamada Power

Naon Sistem BESS?

Naon Sistem BESS?Sistem Panyimpen Énergi Batré (BESS) ngarobih jaringan listrik kalayan kamampuan panyimpen énergi anu dipercaya sareng éfisién.Tumindak sapertos batré anu ageung, BESS diwangun ku sababaraha sél batré (biasana litium-ion) anu dikenal pikeun efisiensi anu luhur sareng l ...