• pabrik pabrik batré powerwall kamada ti china

Ihtisar pabrik

Ihtisar pabrik

Ngeunaan Kamada Power

 

Shenzhen Kamada Electronic Co., Ltd. Diadegkeun dina 2014. nyaeta apuncak 10 pabrik batré litium ionspecializing dina motong-ujung batré litium énergi anyar, batré litium beusi fosfat, sarta sistem panyimpen énergi canggih.Fasilitas produksi canggih kami di Shenzhen, digabungkeun sareng tim kami langkung ti 200 profésional khusus, negeskeun komitmen kami pikeun kaunggulan dina unggal aspék operasi kami.

Di Shenzhen Kamada Electronic Co., Ltd., kami didedikasikeun pikeun ngajalin kerjasama global anu kuat pikeun ngajalankeun inovasi sareng nganteurkeun produk sareng téknologi anu kualitas luhur.Kalayan layanan OEM & ODM bespoke kami, kami mastikeun yén sarat unik unggal customer urang anu patepung jeung utmost precision jeung profesionalisme.Ngalaman bédana jeung Shenzhen Kamada Electronic Co., Ltd. - dimana inovasi meets kaunggulan.