• pabrik pabrik batré powerwall kamada ti china

Warta

Warta

  • Analisis Degradasi Batré Litium-Ion Komérsial dina Panyimpenan Jangka Panjang

    Analisis Degradasi Batré Litium-Ion Komérsial dina Panyimpenan Jangka Panjang

    Analisis Degradasi Batré Litium-Ion Komérsial dina Panyimpenan Jangka Panjang.Batré litium-ion geus jadi indispensable sakuliah rupa industri alatan kapadetan énergi tinggi maranéhanana sarta efisiensi.Sanajan kitu, kinerja maranéhanana deteriorate kana waktu, utamana dina mangsa panyimpen ...
    Maca deui
  • Naon Sistem BESS?

    Naon Sistem BESS?

    Naon Sistem BESS?Sistem Panyimpen Énergi Batré (BESS) ngarobih jaringan listrik kalayan kamampuan panyimpen énergi anu dipercaya sareng éfisién.Tumindak sapertos batré anu ageung, BESS diwangun ku sababaraha sél batré (biasana litium-ion) anu dikenal pikeun efisiensi anu luhur sareng l ...
    Maca deui
  • Naon téh Batré C-Peunteun

    Batré mangrupikeun dasar pikeun ngadayakeun rupa-rupa alat modéren, ti smartphone dugi ka kendaraan listrik.Aspék penting tina kinerja batré nyaéta C-rating, anu nunjukkeun tingkat ngeusi batre sareng ngirangan.Pituduh ieu ngécéskeun naon éta batré C-rating, pentingna, kumaha ...
    Maca deui
  • Batré Natrium Ion: Alternatif Anu Langkung Saé pikeun Litium?

    Salaku dunya grapples jeung tantangan lingkungan jeung suplai numbu ka batré litium-ion, quest pikeun alternatif leuwih sustainable intensifies.Lebetkeun batré ion Natrium - poténsi game-changer dina neundeun énergi.Kalayan sumber natrium anu seueur dibandingkeun sareng litium, ieu ...
    Maca deui
  • Desain Batré Adat: Kustomisasi Naon Anu Dirojong?

    Desain Batré Adat: Kustomisasi Naon Anu Dirojong?

    Paménta pikeun desain batré khusus naék.Salaku salah sahiji 10 pabrik batré litium ion luhur di Cina, Kamada Power deeply understands kabutuhan rupa-rupa industri jeung konsumén béda.Kami ngahususkeun dina nyayogikeun solusi desain batré anu khusus anu sacara efektif ...
    Maca deui
  • Panyadia Batré Adat pikeun Alat Industri

    Panyadia Batré Adat pikeun Alat Industri.Di dunya industri, kakuatan penting pisan, tapi milarian solusi batré anu leres tiasa pikasieuneun.Di Kamada Power, kami unggul dina ngadekodekeun kabutuhan industri, nyiptakeun solusi batré anu dipesen pikeun pagelaran puncak.Ti forklift ka AGV, urang tack ...
    Maca deui
  • Kamada Power All-In-One Panungtun Sistem Daya Surya

    Kamada Power All-In-One Panungtun Sistem Daya Surya

    Sistem Tenaga Surya Sadaya-Dina-Hiji Operasi Seamless sareng Komponén Terintegrasi Dina inti na, Kamada Power All-In-One Sistem Tenaga Surya ngagabungkeun inverter, batré, sareng controller muatan kana unit anu kompak sareng ngahiji.Integrasi ieu nyederhanakeun pamasangan ...
    Maca deui
  • Naon Dupi Deep Cycle Hartosna?

    Naon anu dimaksud siklus jero?Hayu batré Kamada ngajawab pikeun anjeun .Mastikeun suplai énergi kontinyu mangrupa salah sahiji isu konci dina kahirupan modern.Dina jaman inovasi téhnologis ieu, accu siklus jero geus jadi alat penting pikeun alamat neundeun énergi jeung catu daya stabil.Desain tina ...
    Maca deui
  • Naha Batré LiFePO4 Langkung Aman tibatan Batré Litium Séjén?

    Batré litium parantos ngarobih bentang kakuatan portabel, tapi kasalempang kaamanan tetep penting.Patarosan sapertos "naha batré litium aman?"persist, utamana tempo kajadian kawas kahuruan batré.Sanajan kitu, batré LiFePO4 geus mecenghul salaku lithi paling aman ...
    Maca deui
  • Naon Anu Hartosna Ah dina Batré

    Naon Anu Hartosna Ah dina Batré

    Bubuka Naon Anu Hartosna Ah dina Batré?Batré muterkeun hiji peran krusial dina kahirupan modern, powering sagalana ti smartphone ka mobil, ti sistem UPS imah ka drones.Nanging, pikeun seueur jalma, métrik kinerja batré masih tiasa janten misteri.Salah sahiji métrik anu paling umum nyaéta A ...
    Maca deui
  • Batré LiFePO4: Naon Éta sareng Naha Éta Anu Pangsaéna?

    Batré LiFePO4: Naon Éta sareng Naha Éta Anu Pangsaéna?

    Dina bentang téknologi batré anu terus-terusan ngembang, batré LiFePO4 parantos muncul salaku solusi revolusioner, nawiskeun kinerja, kaamanan, sareng efisiensi anu teu aya tandinganana.Ngartos naon anu ngabédakeun batré LiFePO4 sareng kunaon aranjeunna dianggap anu pangsaéna penting pikeun saha waé anu ningali ...
    Maca deui
  • 12V vs 24V Sistem Batré Mana Anu Katuhu pikeun RV Anjeun?

    12V vs 24V Sistem Batré Mana Anu Katuhu pikeun RV Anjeun?Dina RV anjeun, sistem batré muterkeun hiji peran krusial dina powering lampu, pompa cai, AC, sarta panerapan listrik lianna.Nanging, nalika milih sistem batré anu pas pikeun RV anjeun, anjeun tiasa nyanghareupan kaputusan antara 12V a...
    Maca deui