• pabrik pabrik batré powerwall kamada ti china

produk

 
  • 60V 72V 50Ah 80Ah 100Ah Litium LiFepo4 Batré pikeun Golf Cart Batré Pack

    60V 72V 50Ah 80Ah 100Ah Litium LiFepo4 Batré pikeun Golf Cart Batré Pack

    1. Litium beusi fosfat batré (LiFePO4).

    2. Ayeuna téhnologi litium safest.

    3. lalawanan alus teuing pikeun nyiksa.

    4. Kirang ti 3% discharging diri.

    5. Pangropéa-gratis, modular jeung light weighto Nepi ka 60 % hemat beurat.

    6. Batre ngawaskeun sajarah gudang Diwangun dina panyalindungan kaamanan.

    7. Kualitas dijamin5 Taun Garansi, 10-15 Taun Dirancang hirup jasa.

  • Kamada Power C&I Panyimpenan Énergi CESS 215kwh Panyimpenan Batré BESS Sistem Panyimpen Énergi Komérsial Industri

    Kamada Power C&I Panyimpenan Énergi CESS 215kwh Panyimpenan Batré BESS Sistem Panyimpen Énergi Komérsial Industri

    Kamada Power The 215 kWh Industrial Commercial Energy Storage Systems boasts sababaraha kaunggulan inti nu ngajadikeun eta pilihan compelling pikeun manajemén énergi skala badag.Kahiji, kapasitas énergi tinggi na ensures kakuatan cadangan dipercaya jeung cukur puncak, ngurangan biaya énergi jeung ngaronjatkeun efisiensi.Téknologi batré litium-ion canggih sistem nawiskeun kapadetan énergi anu luhur, umur siklus anu panjang, sareng pangropéa anu rendah, ningkatkeun daya tahan sareng kinerja sadayana.Salaku tambahan, desain modular na ngamungkinkeun skalabilitas, ngamungkinkeun ékspansi gampang pikeun nyumponan paménta énergi anu ningkat.Sistem ieu ogé ngahijikeun parangkat lunak manajemén énergi anu pinter, nyayogikeun pangimeutan sareng optimasi pamakean énergi sacara real-time.Kalayan fitur kaamanan anu kuat sareng patuh kana standar industri, solusi panyimpen énérgi ieu nyayogikeun cara anu aman, éfisién, sareng lestari pikeun ngatur sumber energi dina setélan industri sareng komérsial.

     

  • Kamada Power C&I Panyimpen Énergi CESS 100kwh Panyimpenan Batré BESS Sistem Panyimpen Énergi Komérsial Industri

    Kamada Power C&I Panyimpen Énergi CESS 100kwh Panyimpenan Batré BESS Sistem Panyimpen Énergi Komérsial Industri

    Kamada Power 100 kWh Sistem Panyimpenan Énergi Komérsial, ngamangpaatkeun téknologi cooling hawa anu canggih, ngartikeun deui manajemén énergi skala ageung kalayan gampang dipasang.Sistem ieu unggul dina nyayogikeun kakuatan cadangan anu kuat sareng kamampuan cukur puncak, sacara efektif ngirangan biaya énergi.Didorong ku téknologi batré litium-ion canggih, aranjeunna nawiskeun dénsitas énergi anu luar biasa, umur siklus anu diperpanjang, sareng syarat pangropéa minimal, mastikeun daya tahan sareng kinerja.Desain modular maranéhna mempermudah skalabilitas effortless, seamlessly nampung tungtutan énergi ngembang.Terintegrasi sareng parangkat lunak manajemén énergi anu cerdas, sistem ieu ngaktifkeun ngawaskeun waktos nyata sareng optimasi pamakean énergi, ngamaksimalkeun efisiensi.Patuh sareng standar kaamanan anu ketat, aranjeunna nyayogikeun solusi anu aman sareng sustainable pikeun kabutuhan panyimpen énergi industri sareng komérsial, mastikeun catu daya anu teu kaganggu sareng penghematan biaya anu ageung.

  • Kamada Powerwall Sodium Ion Batre 10kWh Pabrikan Pabrik Pabrik

    Kamada Powerwall Sodium Ion Batre 10kWh Pabrikan Pabrik Pabrik

    Kamada Powerwall Sodium ion batré 10kWh, solusi panyimpen énergi inovatif anu dirancang pikeun ngarobih kabutuhan cadangan listrik anjeun.Kalayan téknologi ion natrium anu canggih, batré ieu ngajamin kinerja anu dipercaya sareng daya tahan.Ngarasakeun kakuatan cadangan anu berkepanjangan tanpa repot ngecas sering, hatur nuhun kana kamampuan ngecas gancang sareng umur panjangna, nyayogikeun dugi ka 10,000 siklus kakuatan anu tiasa dipercaya.Idéal pikeun setélan padumukan sareng komersil, éta nawiskeun kapasitas panyimpen anu ageung, sanggup ngerjakeun alat-alat penting sareng alat-alat pikeun waktos anu berkepanjangan.Ucapkeun wilujeung ka gangguan listrik sareng nangkeup masa depan anu langkung cerah sareng lestari kalayan solusi énergi anu dipercaya ieu.

  • Disesuaikeun 24v Lifepo4 Batré Pack 100ah 120Ah 150Ah 200Ah

    Disesuaikeun 24v Lifepo4 Batré Pack 100ah 120Ah 150Ah 200Ah

    Ngaganti batré timah-asam, loba dipaké dina RVs, Golf Carts yachts, lampu jalan surya, sistem panyimpen énergi photovoltaic, UPS, jsb.

    Kahirupan siklus panjang

    Beurat hampang, Ukuran leutik

    Héjo panyalindungan lingkungan bebas polusi

    IP67 rating waterproof na dustproof

    Rojongan pikeun dianggo dina séri sareng paralel

    Warna customizable CE / UN38.3 / MSDS

     

    SPESIFIKASI 12.8V 100Ah Batré Litium

    Parameter fungsi
    Kapasitas Normal
    100 Ah
    Tegangan Normal
    12V (Disaluyukeun 3.2V 12V 24V 36V 48V)
    Résistansi internal
    ≤22mΩ
    Siklus Kahirupan
    > 5000
    Bulan Self Discharge
    <3%
    Data muatan
    DC Tegangan Muatan Normal
    14.6V
    Diménsi
    328 * 172 * 243mm Atawa ngaropéa
    Diijinkeun Max.Muatan Ayeuna
    50Adc
    14.6V
    Data Ngaluarkeun
    Kontinyu ngurangan Ayeuna
    100A
    Diijinkeun Max.arus ngurangan
    100A (pilihan: 100Adc)
    Kaayaan Gawé
    Suhu muatan
    0 ℃ nepi ka 45 ℃ (32℉ nepi ka 113℉) @60±25% kalembaban relatif
    Suhu Discharge
    -20 ℃ nepi ka 60 ℃ (-4 ℉ nepi ka 140 ℉) @60 ± 25% kalembaban relatif
    Suhu Panyimpenan
    0 ℃ nepi ka 40 ℃ (32℉ nepi ka 104℉) @60±25% kalembaban relatif
    Tingkat panyalindungan kandang
    IP20
  • 10kWh Batre Power témbok Imah Batre Panyimpenan

    10kWh Batre Power témbok Imah Batre Panyimpenan

    The Kamada powerwall 10kwh wall mounted home battery backup mangrupikeun alat panyimpen énergi padumukan calakan anu nawiskeun pamilik bumi kamampuan pikeun nyimpen kakuatan anu dibangkitkeun ku sistem tatasurya onsite atanapi tina grid pikeun dianggo salaku cadangan batré bumi darurat.Sanaos daya tarikna salaku alat listrik darurat, Powerwall dirarancang ti mimiti janten jalan pikeun anu gaduh bumi anu gaduh sistem tatasurya onsite pikeun manjangkeun kakuatan anu dibangkitkeun nalika siang dugi ka wengi.

    • batré litium beusi fosfat (LiFePO4).
    • Ayeuna téknologi litium anu paling aman.
    • Résistansi anu saé pikeun nyiksa.
    • Kirang ti 3% discharged sorangan.
    • Bébas pangropéa, modular sareng ringan Beurat Nepi ka 60% Hemat beurat.
    • Ngawaskeun batré sajarah gudang Diwangun dina panyalindungan kaamanan.
    • Kualitas dijamin 5 Taun Garansi, 10-15 Taun Dirancang hirup jasa.
    • ports komunikasi sadia. Warna customizable, roda.
    • strips lampu bisa ngaropéa dina warna.
  • 48V 200Ah 10kwh 5kwh Litium Lifepo4 Batré Sadaya Dina Hiji Sistem Panyimpenan Surya Sistem Hybrid Inverter Diwangun-di

    48V 200Ah 10kwh 5kwh Litium Lifepo4 Batré Sadaya Dina Hiji Sistem Panyimpenan Surya Sistem Hybrid Inverter Diwangun-di

    1. Skalabilitas

    2.Long hirup jeung kaamanan

    3.Easy masang sarta ngagunakeun

    4.Sababaraha modeu gawé

    5.Fast sarta fléksibel ngecas

     

  • OEM 153.6V 100Ah HV batré litium batré gudang énergi pikeun batré surya

    OEM 153.6V 100Ah HV batré litium batré gudang énergi pikeun batré surya

    KMD High Voltage Lithium ion Battery Pack mangrupikeun versi panganyarna tina sistem panyimpen batré tegangan tinggi.Sistim nu karek dirancang nyadiakeun konektor gampang pikeun ngahemat waktos berharga pikeun installaters.Sistem stacking nyadiakeun konfigurasi fléksibel ti 5kWh mun 30 kWh kapasitas. 

    Batré Solar Tegangan Tinggi nyaéta sistem batré bumi anu tiasa dicas deui anu dipasang ku panel surya.Nalika panonpoe naék, surya mimiti nyertakeun bumi.Nalika kakuatan tambahan diperyogikeun pikeun bumi, bumi tiasa narik éta tina grid utiliti.

    Batré HV dieusi ku tanaga surya nalika siang, nalika panél surya ngahasilkeun listrik langkung seueur tibatan anu dikonsumsi di bumi.Batré Tegangan Tinggi teras nyimpen énérgi éta dugi ka bumi peryogina, sapertos nalika solar henteu ngahasilkeun deui wengi, atanapi nalika jaringan utilitas nuju offline nalika pareum listrik.

    Nalika panonpoe kaluar poé saterusna, solar ngeusi ulang pak batré tegangan tinggi jadi Anjeun gaduh siklus bersih, énergi renewable.

  • Dipasang Tembok Pabrik Batré Deep Cycle SolarBattery Lifepo4 200Ah 24V Batre Litium

    Dipasang Tembok Pabrik Batré Deep Cycle SolarBattery Lifepo4 200Ah 24V Batre Litium

    1. Litium beusi fosfat batré (LiFePO4).

    2. Ayeuna téhnologi litium safest.

    3. lalawanan alus teuing pikeun nyiksa.

    4. Kirang ti 3% discharging diri.

    5. Pangropéa-gratis, modular jeung light weighto Nepi ka 60 % hemat beurat.

    6. Batre ngawaskeun sajarah gudang Diwangun dina panyalindungan kaamanan.

    7. Kualitas dijamin5 Taun Garansi, 10-15 Taun Dirancang hirup jasa.

    8. Sadia komunikasi ports.Customizable kelir, roda.

    9. strips lampu bisa ngaropéa dina warna.

    10,10 taun jaminan.

    11.Siklus hirup 6000@80%.

    12.With sagala sertifikasi.

    13. Cocog sareng sadaya merek inverter anu kasohor.

  • Sadaya Dina Hiji Sistem Stackable Batré 51.2V 500Ah 25kwh 200Ah 10kwh Solar Lithium LiFePO4 Batré

    Sadaya Dina Hiji Sistem Stackable Batré 51.2V 500Ah 25kwh 200Ah 10kwh Solar Lithium LiFePO4 Batré

    KMD 5kWh 10kWh 15kWh 20kWh All-in-one Home Solar Battery Storage System With Inverter mangrupikeun versi panganyarna tina sistem panyimpenan batré.Sistim nu karek dirancang nyadiakeun konektor gampang pikeun ngahemat waktos berharga pikeun installaters.Sistem stacking nyadiakeun konfigurasi fléksibel ti 5.12kWh mun 20.48 kWh kapasitas.

    KMD All-in-one Home Solar Battery Storage System With Inverter nyaéta sistem batré bumi anu tiasa dicas deui anu dipasang sareng panel surya.Nalika panonpoe naék, surya mimiti nyertakeun bumi.Nalika kakuatan tambahan diperyogikeun pikeun bumi, bumi tiasa narik éta tina grid utiliti.

  • 51.2v 128V 100ah Batré Rak Server 10kw 20kw Batré Lifepo4

    51.2v 128V 100ah Batré Rak Server 10kw 20kw Batré Lifepo4

    Kamada 48V LifePO4 Rak Server Batrényaeta solusi newest kami pikeun rak dipasang kakuatan, jeung naha anjeun kudu kakuatan puseur data masif atawa nyetél imah anjeun nepi ka kamerdikaan kaluar-grid, Kamada mangrupa jawaban anjeun!

    Kuda kerja batre ieu sampurna pikeun pusat data sareng aplikasi kakuatan tinggi anu sanés, nganteurkeun 5kWh 10kWh énergi anu bersih sareng dipercaya.Desain sleek na sampurna fits rak parabot baku, sahingga instalasi gampang.Ogé hadir kalawan 2 palabuhan Ethernet jeung Voltmeter LED, sangkan anjeun bisa kalayan gampang ngawas pamakéan énérgi anjeun bari BMS canggih kami ngajaga batré Anjeun aman tur sora.

    Naha anjeun bisnis leutik, perusahaan ageung, atanapi anu gaduh bumi di luar grid, batré server rak Kamada 48V bakal ngahémat waktos sareng artos anjeun salaku salah sahiji batré LiFePO4 anu paling hémat énergi sareng biaya-éféktif dina pasaran!Nyokot batré server rak Kamada 48V

  • Stackable Modular 51.2V 200Ah Sadaya Dina Hiji 10kwh 15kwh 20kwh Lifepo4 pikeun neundeun Énergi Imah

    Stackable Modular 51.2V 200Ah Sadaya Dina Hiji 10kwh 15kwh 20kwh Lifepo4 pikeun neundeun Énergi Imah

    KMD 5kWh 10kWh 15kWh 20kWh All-in-one Home Solar Battery Storage System With Inverter mangrupikeun versi panganyarna tina sistem panyimpenan batré.Sistim nu karek dirancang nyadiakeun konektor gampang pikeun ngahemat waktos berharga pikeun installaters.Sistem stacking nyadiakeun konfigurasi fléksibel ti 5.12kWh mun 20.48 kWh kapasitas.

    KMD All-in-one Home Solar Battery Storage System With Inverter nyaéta sistem batré bumi anu tiasa dicas deui anu dipasang sareng panel surya.Nalika panonpoe naék, surya mimiti nyertakeun bumi.Nalika kakuatan tambahan diperyogikeun pikeun bumi, bumi tiasa narik éta tina grid utiliti.