• pabrik pabrik batré powerwall kamada ti china

Produk

10kWh Batre Power témbok Imah Batre Panyimpenan

Katerangan pondok:

The Kamada powerwall 10kwh wall mounted home battery backup mangrupikeun alat panyimpen énergi padumukan calakan anu nawiskeun pamilik bumi kamampuan pikeun nyimpen kakuatan anu dibangkitkeun ku sistem tatasurya onsite atanapi tina grid pikeun dianggo salaku cadangan batré bumi darurat.Sanaos daya tarikna salaku alat listrik darurat, Powerwall dirarancang ti mimiti janten jalan pikeun anu gaduh bumi anu gaduh sistem tatasurya onsite pikeun manjangkeun kakuatan anu dibangkitkeun nalika siang dugi ka wengi.

  • batré litium beusi fosfat (LiFePO4).
  • Ayeuna téknologi litium anu paling aman.
  • Résistansi anu saé pikeun nyiksa.
  • Kirang ti 3% discharged sorangan.
  • Bébas pangropéa, modular sareng ringan Beurat Nepi ka 60% Hemat beurat.
  • Ngawaskeun batré sajarah gudang Diwangun dina panyalindungan kaamanan.
  • Kualitas dijamin 5 Taun Garansi, 10-15 Taun Dirancang hirup jasa.
  • ports komunikasi sadia. Warna customizable, roda.
  • strips lampu bisa ngaropéa dina warna.

  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Kamada 10kWh Batré pikeun PowerwallPanyimpenan Batré Imah

    Batré Kamada 10kWh pikeun PowerwallPanyimpenan Batré Imah, Sampurna pikeun neundeun énergi bumi solar.Éta dipasang dina témbok, 48V, sareng 200Ah, nganggo sél Lifepo4 kelas A.Kalayan 6000+ siklus jero, éta mastikeun réliabilitas jangka panjang.Pilih tina 5kWh, 7.5kWh, sareng 10kWhbatré imahpilihan.Powerwall 10 kWhbatré imahboasts 100A max ngurangan, BMS terpadu pikeun panangtayungan, sarta kasaluyuan jeung Growatt, Goode, Deye na SRNE inverters.Ngarasakeun modular, desain kompak, instalasi gampang, sarta las laser pikeun durability.Kapasitas ékspansi dugi ka 15 bungkus paralel, sareng sistem panyimpen énergi photovoltaic tiasa disaluyukeun.Percaya Kamada Power pikeun operasi anu dipercaya, aman, bahkan dina kaayaan anu parah.

    Sistim Manajemén Batré 10Kwh

    éta 48V 200Ah 10 kWh batré Powerwall ku Kamada Power, featuring diwangun-di Sistim Manajemén Batré (BMS) husus tailored pikeun sistem panyimpen tanaga surya.Beda sareng desain BMS konvensional, sistem inovatif kami direkayasa sacara éksklusif pikeun aplikasi surya, mastikeun kinerja optimal sareng umur panjang.

    nu BMS incorporates protokol komunikasi terpadu kalayan merek inverter ngarah di pasar, ensures kasaluyuan mulus tur stabilitas ditingkatkeun.Fitur canggih ieu henteu ngan ukur maksimalkeun efisiensi sistem tapi ogé manjangkeun umur batréna, nyayogikeun pamilik bumi solusi panyimpen énergi anu dipercaya sareng awét.

    Kalayan Kamada Power, anjeun tiasa percanten kana komitmen kami pikeun nganteurkeun téknologi canggih anu nyumponan tungtutan unik pikeun neundeun énergi padumukan.Ngalaman bédana sareng BMS canggih kami anu dirancang pikeun ngaoptimalkeun kinerja sareng reliabilitas sistem tanaga surya anjeun.

    BMS Cadangan Batré Imah kami (Sistem Manajemén Batré) nyaéta sistem anu dirarancang sacara profésional pikeun mastikeun kasalametan sareng kabébasan sistem batré.Ieu mangrupikeun fitur konci BMS kami:

    • Pamotongan suhu luhur: Nalika suhu batré ngaleuwihan rentang aman, sistem otomatis motong kaluar daya batré pikeun nyegah potensi resiko tina overheating.
    • Leuwih Tegangan cutoff: Sakali tegangan batré ngaleuwihan bangbarung kaamanan, BMS langsung interrupts prosés ngecas ngajaga batré jeung alat sabudeureun tina épék overvoltage.
    • Perlindungan sirkuit pondok: Dina acara sirkuit pondok batré, BMS langsung motong kaluar arus pikeun nyegah overload batré jeung karuksakan alat.
    • Over charge/discharge cutoff: BMS ngawas Batre ngecas na discharging status tur otomatis eureun ngecas atawa discharging lamun batréna ngahontal nilai allowable maksimum salila ngecas atawa nilai allowable minimum salila discharging pikeun nyegah karuksakan kana lifespan Batré.
    • Leuwih cutoff ayeuna: Lamun arus tinggi abnormal lumangsung salila ngecas atawa discharging batré, BMS langsung interrupts arus pikeun nyegah overload batré jeung poténsi resiko kaamanan.
    • palabuhan komunikasi: RS232, RS485, Bluetooth (opsional), WiFi (opsional), BISA (opsional)

     

    Spésifikasi témbok Daya Batré Imah 10KWH:

    Modél Kakuatan témbok dipasang 10kWh LiFePO4 Batré Pack
    Énergi Kapasitas 10,24 kWh
    Kapasitas Ah 200Ah
    Kalembaban 5%~95%
    Kapasitas anu tiasa dianggo 9,7 kWh
    Tegangan nominal 51.2V
    Tegangan Operasi 46.4V - 57.6V
    Maksimum Ngecas / Discharging Ayeuna 90A @ 25 ℃ / 120A @ 25 ℃
    BMS Max 15 Batré Dina Paralel
    Kahirupan Ngabuburit (0.5C 25 ℃) 6000 siklus
    Garansi 10 MWh per kWh
      5 Taun
    Suhu Operasi 0 ℃ ~ + 50 ℃
    Suhu Panyimpenan -30 ℃ ~ + 60 ℃
    Beurat 90kg
    Diménsi 552471248MM
    Scalable Max 15PCS Dina Paralel
    Sertifikasi MSDS, UN38.3, RoHS, IEC62619, UL
    Komunikasi RS485, BISA atawa RS232 pikeun Hybrid Inverters

     

    Salawasna gaduh kakuatan cadangan di bumi sareng témbok kakuatan 10KWH

    https://www.kmdpower.com/48v-51-2v-lifepo4-solar-battery-100ah-for-energy-power-storage-system-product/

    Instalasi gancang:
    Dirancang kalayan kabel konektor batré nyanghareup ka luhur, éta nguntungkeun pikeun pamasangan accu rumah tangga, sarta sakabeh geulis tur basajan sanggeus instalasi geus réngsé.

    Kokoh sareng awét:
    Desain panel tukang témbok-dipasang, desain ukuran badag, ngagunakeun bahan kualitas luhur, nongkrong dina témbok téh leuwih sturdy, dipercaya jeung awét.

    Aman sareng Terpercaya:
    Pilih sél batré Lifepo4 kelas A, aman, stabil sarta bisa dipercaya, siklus jero 6000 kali, umur rak éféktif nepi ka 5 taun.

    kasaluyuan alus:
    cocog sareng sadaya merek utama inverters, gampang pikeun ngahijikeun sareng masang sareng inverters.

    harga pangalusna:
    harga pangalusna pikeun kualitas sarua, kualitas pangalusna pikeun harga sarua.

    Disesuaikeun:
    15 taun pangalaman pabrik kustomisasi batré imah, tim layanan teknis profésional, bisa nyadiakeun set lengkep solusi kustomisasi batré imah nurutkeun pangabutuh anjeun.Nyugemakeun produk anjeun, waktu pangiriman, minuhan kauntungan tina target pasar sarta premis kualitas pikeun meunangkeun solusi batré imah pangalusna;

     

    Sorotan Batré 10Kwh

    • batré litium beusi fosfat (LiFePO4).
    • Ayeuna téknologi litium anu paling aman.
    • Résistansi anu saé pikeun nyiksa.
    • Kirang ti 3% discharged sorangan.
    • Bébas pangropéa, modular sareng ringan Beurat Nepi ka 60% Hemat beurat.
    • Ngawaskeun batré sajarah gudang Diwangun dina panyalindungan kaamanan.
    • Kualitas dijamin 5 Taun Garansi, 10-15 Taun Dirancang hirup jasa.
    • ports komunikasi sadia. Warna customizable, roda.
    • strips lampu bisa ngaropéa dina warna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami