• pabrik pabrik batré powerwall kamada ti china

Produk

12V 200Ah Batré Litium 12.8V 200ah Sistem Tatasurya LiFePO4 Batré

Katerangan pondok:

Ngaganti batré timah-asam, loba dipaké dina RVs, Golf Carts yachts, lampu jalan surya, sistem panyimpen énergi photovoltaic, UPS, jsb.

Kahirupan siklus panjang

Beurat hampang, Ukuran leutik

Héjo panyalindungan lingkungan bebas polusi

IP67 rating waterproof na dustproof

Rojongan pikeun dianggo dina séri sareng paralel

Warna customizable CE / UN38.3 / MSDS

 

SPESIFIKASI 12.8V 100Ah Batré Litium

Parameter fungsi
Kapasitas Normal
200Ah
Tegangan Normal
12V (Disaluyukeun 3.2V 12V 24V 36V 48V)
Résistansi internal
≤22mΩ
Siklus Kahirupan
> 5000
Bulan Self Discharge
<3%
Data muatan
DC Tegangan Muatan Normal
14.6V
Diménsi
328 * 172 * 243mm Atawa ngaropéa
Diijinkeun Max.Muatan Ayeuna
50Adc
14.6V
Data Ngaluarkeun
Kontinyu ngurangan Ayeuna
100A
Diijinkeun Max.arus ngurangan
100A (pilihan: 100Adc)
Kaayaan Gawé
Suhu muatan
0 ℃ nepi ka 45 ℃ (32℉ nepi ka 113℉) @60±25% kalembaban relatif
Suhu Discharge
-20 ℃ nepi ka 60 ℃ (-4 ℉ nepi ka 140 ℉) @60 ± 25% kalembaban relatif
Suhu Panyimpenan
0 ℃ nepi ka 40 ℃ (32℉ nepi ka 104℉) @60±25% kalembaban relatif
Tingkat panyalindungan kandang
IP20

Rincian produk

Tag produk

详情页首图
详情页2
详情页1

Aplikasi Produk

对比图
详情页1
svavav (2)
svav (1)
svav (2)

Profil Perusahaan

Shenzhen Kamada Electronic Co., Ltd. nyaéta perusahaan téknologi tinggi anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran, manufaktur sareng penjualan batré litium fosfat beusi pikeun sistem panyimpen énergi sareng solusi batré ngagantian SLA.Produk kami mumpuni sareng ISO9001, UL, CB, IEC62133, CE, ROHS, UN 38.3 sareng standar MSDS sareng seueur dilarapkeun kana sistem panyimpen bumi solar, UPS, Golf Trolley Cart, Yacht, Fishing Parahu, AGV, forklift sareng daérah batré anu disesuaikan , Tim R&D kami sanggup pikeun panalungtikan sareng pamekaran hardware sareng software.Fitur jeung kaunggulan Modular sadaya-dina-hiji design Instalasi gancang jeung plug&play Fléksibel ékspansi kapasitas batré Li Fe PO4 sél batré, kaamanan jeung dipercaya Desain modular jeung sadaya-dina-hiji, penampilan kompak jeung elegan, batréna téh expandable.

bg_img1

FAQ

Q 1. Dupi abdi gaduh urutan sampel?

1. Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas.

Q 2. Dupi anjeun nampi nganggo logo urang?

A: Sadaya produk urang ditampi pikeun nyitak logo anjeun dina kandang sareng kotak pakét,
eta gumantung kana jumlah, ti 200pcs ka 1000pcs.

Q3.kumaha urang bisa ngajamin kualitas?

A: Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;Salawasna Inspection final
saméméh kiriman;

Q 4. Jenis sertipikat anjeun gaduh?

A: CE/TUV/MSDS/ISO/CB/UL/ROHS certificates.etc.

Q 5. Dupi anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

A: Leres, kami pabrik, nyayogikeun jasa OEM / ODM.

Q6.Kumaha carana milih inverter cocog?

A: Upami beban anjeun nyaéta beban résistif, sapertos: bulbs, anjeun tiasa milih inverter gelombang anu dirobih.
Tapi lamun éta beban induktif jeung beban kapasitif,
kami nyarankeun ngagunakeun inverter kakuatan gelombang sinus murni.

Q7.Kumaha kuring milih ukuran inverter?

A: tipena béda paménta beban pikeun kakuatan béda.Anjeun tiasa ningali beban
nilai kakuatan pikeun nangtukeun ukuran inverter kakuatan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami