• pabrik pabrik batré powerwall kamada ti china

Produk

Batré rak 24V 25.6V 200Ah 5kwh 5.12kwh batré LiFePO4 pikeun panggunaan bumi surya

Katerangan pondok:

Ukuran 1.Compact & Light Beurat

2.High Power Kaluaran & Usable Energy Ratio

3.Modular Desain & Expandable System

Batré 4.Safest & Kasaluyuan Sampurna

5.Natural cooling & Instalasi Gampang

6.Certifications Sadia


Rincian produk

manual pamaké batré

Tag produk

svavav (5)
截屏2023-06-27 16.00.54
细节图

Cocog Pikeun Aplikasi 48V

Batré rak KMD

Rojongan BISA atanapi RS485 communication.High kontrol precision

kalayan akurasi tegangan 5mv sareng akurasi suhu 0,5 ℃.

Customizable & Warna Adat & CE / UN38.3 / MSDS

Aplikasi Produk

svavav (2)
svav (1)
svav (2)

Profil Perusahaan

Shenzhen Kamada Electronic Co., Ltd. nyaéta perusahaan téknologi tinggi anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran, manufaktur sareng penjualan batré litium fosfat beusi pikeun sistem panyimpen énergi sareng solusi batré ngagantian SLA.Produk kami mumpuni sareng ISO9001, UL, CB, IEC62133, CE, ROHS, UN 38.3 sareng standar MSDS sareng seueur dilarapkeun kana sistem panyimpen bumi solar, UPS, Golf Trolley Cart, Yacht, Fishing Parahu, AGV, forklift sareng daérah batré anu disesuaikan , Tim R&D kami sanggup pikeun panalungtikan sareng pamekaran hardware sareng software.Fitur jeung kaunggulan Modular sadaya-dina-hiji design Instalasi gancang jeung plug&play Fléksibel ékspansi kapasitas batré Li Fe PO4 sél batré, kaamanan jeung dipercaya Desain modular jeung sadaya-dina-hiji, penampilan kompak jeung elegan, batréna téh expandable.

bg_img1

FAQ

Q 1. Dupi abdi gaduh urutan sampel?

1. Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas.

Q 2. Dupi anjeun nampi nganggo logo urang?

A: Sadaya produk urang ditampi pikeun nyitak logo anjeun dina kandang sareng kotak pakét,
eta gumantung kana jumlah, ti 200pcs ka 1000pcs.

Q3.kumaha urang bisa ngajamin kualitas?

A: Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;Salawasna Inspection final
saméméh kiriman;

Q 4. Jenis sertipikat anjeun gaduh?

A: CE/TUV/MSDS/ISO/CB/UL/ROHS certificates.etc.

Q 5. Dupi anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

A: Leres, kami pabrik, nyayogikeun jasa OEM / ODM.

Q6.Kumaha carana milih inverter cocog?

A: Upami beban anjeun nyaéta beban résistif, sapertos: bulbs, anjeun tiasa milih inverter gelombang anu dirobih.
Tapi lamun éta beban induktif jeung beban kapasitif,
kami nyarankeun ngagunakeun inverter kakuatan gelombang sinus murni.

Q7.Kumaha kuring milih ukuran inverter?

A: tipena béda paménta beban pikeun kakuatan béda.Anjeun tiasa ningali beban
nilai kakuatan pikeun nangtukeun ukuran inverter kakuatan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • kamada-server-rak-batré

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami