• pabrik pabrik batré powerwall kamada ti china

Batré Tembok Daya

Cina 5kw 10kw Powerwall Batre Factory Supplier Manufacturers

  • Kamada Powerwall Sodium Ion Batre 10kWh Pabrikan Pabrik Pabrik

    Kamada Powerwall Sodium Ion Batre 10kWh Pabrikan Pabrik Pabrik

    Kamada Powerwall Sodium ion batré 10kWh, solusi panyimpen énergi inovatif anu dirancang pikeun ngarobih kabutuhan cadangan listrik anjeun.Kalayan téknologi ion natrium anu canggih, batré ieu ngajamin kinerja anu dipercaya sareng daya tahan.Ngarasakeun kakuatan cadangan anu berkepanjangan tanpa repot ngecas sering, hatur nuhun kana kamampuan ngecas gancang sareng umur panjangna, nyayogikeun dugi ka 10,000 siklus kakuatan anu tiasa dipercaya.Idéal pikeun setélan padumukan sareng komersil, éta nawiskeun kapasitas panyimpen anu ageung, sanggup ngerjakeun alat-alat penting sareng alat-alat pikeun waktos anu berkepanjangan.Ucapkeun wilujeung ka gangguan listrik sareng nangkeup masa depan anu langkung cerah sareng lestari kalayan solusi énergi anu dipercaya ieu.

  • 10kWh Batre Power témbok Imah Batre Panyimpenan

    10kWh Batre Power témbok Imah Batre Panyimpenan

    The Kamada powerwall 10kwh wall mounted home battery backup mangrupikeun alat panyimpen énergi padumukan calakan anu nawiskeun pamilik bumi kamampuan pikeun nyimpen kakuatan anu dibangkitkeun ku sistem tatasurya onsite atanapi tina grid pikeun dianggo salaku cadangan batré bumi darurat.Sanaos daya tarikna salaku alat listrik darurat, Powerwall dirarancang ti mimiti janten jalan pikeun anu gaduh bumi anu gaduh sistem tatasurya onsite pikeun manjangkeun kakuatan anu dibangkitkeun nalika siang dugi ka wengi.

    • batré litium beusi fosfat (LiFePO4).
    • Ayeuna téknologi litium anu paling aman.
    • Résistansi anu saé pikeun nyiksa.
    • Kirang ti 3% discharged sorangan.
    • Bébas pangropéa, modular sareng ringan Beurat Nepi ka 60% Hemat beurat.
    • Ngawaskeun batré sajarah gudang Diwangun dina panyalindungan kaamanan.
    • Kualitas dijamin 5 Taun Garansi, 10-15 Taun Dirancang hirup jasa.
    • ports komunikasi sadia. Warna customizable, roda.
    • strips lampu bisa ngaropéa dina warna.
  • Dipasang Tembok Pabrik Batré Deep Cycle SolarBattery Lifepo4 200Ah 24V Batre Litium

    Dipasang Tembok Pabrik Batré Deep Cycle SolarBattery Lifepo4 200Ah 24V Batre Litium

    1. Litium beusi fosfat batré (LiFePO4).

    2. Ayeuna téhnologi litium safest.

    3. lalawanan alus teuing pikeun nyiksa.

    4. Kirang ti 3% discharging diri.

    5. Pangropéa-gratis, modular jeung light weighto Nepi ka 60 % hemat beurat.

    6. Batre ngawaskeun sajarah gudang Diwangun dina panyalindungan kaamanan.

    7. Kualitas dijamin5 Taun Garansi, 10-15 Taun Dirancang hirup jasa.

    8. Sadia komunikasi ports.Customizable kelir, roda.

    9. strips lampu bisa ngaropéa dina warna.

    10,10 taun jaminan.

    11.Siklus hirup 6000@80%.

    12.With sagala sertifikasi.

    13. Cocog sareng sadaya merek inverter anu kasohor.

  • KMD Deep Cycle Power Wall 10kw Solar Lithium Ion Lifepo4 Batre 200ah Pikeun Sistem Panyimpen Daya Énergi

    KMD Deep Cycle Power Wall 10kw Solar Lithium Ion Lifepo4 Batre 200ah Pikeun Sistem Panyimpen Daya Énergi

    1. Litium beusi fosfat batré (LiFePO4)

    2.Currently téhnologi litium safest

    lalawanan 3.Excellent mun nyiksa

    4.Less ti 3% discharging diri

    5. Maintenance-gratis, modular jeung beurat lampu Nepi ka 60 % hemat beurat

    6.Battery ngawaskeun sajarah gudang Diwangun dina panyalindungan kaamanan

    7.Quality guaranteed5 Taun Garansi, 10-15 Taun Dirancang hirup layanan

    8.Available komunikasi ports.Customizable kelir, roda

    9.Light strips bisa ngaropéa dina warna

  • KMD Lithium Solar Lifepo4 Tembok Daya Batré 48v 100ah 200ah 300ah 5kw 10kw Imah Batré Panyimpen Énergi Surya Pek

    KMD Lithium Solar Lifepo4 Tembok Daya Batré 48v 100ah 200ah 300ah 5kw 10kw Imah Batré Panyimpen Énergi Surya Pek

    1. Litium beusi fosfat batré (LiFePO4)

    2.Currently téhnologi litium safest

    lalawanan 3.Excellent mun nyiksa

    4.Less ti 3% discharging diri

    5. Maintenance-gratis, modular jeung beurat lampu Nepi ka 60 % hemat beurat

    6.Battery ngawaskeun sajarah gudang Diwangun dina panyalindungan kaamanan

    7.Quality guaranteed5 Taun Garansi, 10-15 Taun Dirancang hirup layanan

    8.Available komunikasi ports.Customizable kelir, roda

    9.Light strips bisa ngaropéa dina warna

  • 51.2V Power Tembok 5KWh 7KWh 10KWh batré gudang énergi imah

    51.2V Power Tembok 5KWh 7KWh 10KWh batré gudang énergi imah

    1. Litium beusi fosfat batré (LiFePO4).

    2. Ayeuna téhnologi litium safest.

    3. lalawanan alus teuing pikeun nyiksa.

    4. Kirang ti 3% discharging diri.

    5. Pangropéa-gratis, modular jeung beurat lampu Nepi ka 60 % hemat beurat.

    6. Batre ngawaskeun sajarah gudang Diwangun dina panyalindungan kaamanan.

    7. Kualitas dijamin5 Taun Garansi, 10-15 Taun Dirancang hirup jasa.

    8. Sadia komunikasi ports.Customizable kelir, roda.

    9. strips lampu bisa ngaropéa dina warna.

  • Batré imah Power Wall Pack LiFePO4 48V 50Ah 5Kwh 7Kwh 10Kwh

    Batré imah Power Wall Pack LiFePO4 48V 50Ah 5Kwh 7Kwh 10Kwh

    1. Litium beusi fosfat batré (LiFePO4).

    2. Ayeuna téhnologi litium safest.

    3. lalawanan alus teuing pikeun nyiksa.

    4. Kirang ti 3% discharging diri.

    5. Pangropéa-gratis, modular jeung light weighto Nepi ka 60 % hemat beurat.

    6. Batre ngawaskeun sajarah gudang Diwangun dina panyalindungan kaamanan.

    7. Kualitas dijamin5 Taun Garansi, 10-15 Taun Dirancang hirup jasa.

    8. Sadia komunikasi ports.Customizable kelir, roda.

    9. strips lampu bisa ngaropéa dina warna.

  • KMD 10 Taun Garansi Powerwall Lifepo4 Batré Litium 48v 100ah 150ah 200ah Tembok Daya Tesla 5kwh 7kwh 10kwh 20kwh

    KMD 10 Taun Garansi Powerwall Lifepo4 Batré Litium 48v 100ah 150ah 200ah Tembok Daya Tesla 5kwh 7kwh 10kwh 20kwh

    1. Litium beusi fosfat batré (LiFePO4).

    2. Ayeuna téhnologi litium safest.

    3. lalawanan alus teuing pikeun nyiksa.

    4. Kirang ti 3% discharging diri.

    5. Pangropéa-gratis, modular jeung beurat lampu Nepi ka 60 % hemat beurat.

    6. Batre ngawaskeun sajarah gudang Diwangun dina panyalindungan kaamanan.

    7. Kualitas dijamin5 Taun Garansi, 10-15 Taun Dirancang hirup jasa.

    8. Sadia komunikasi ports.Customizable kelir, roda.

    9. strips lampu bisa ngaropéa dina warna.

  • KMD Imah Sistem Tatasurya Lithium Ion Batré Dipasang Tembok Batré Lifepo4 48v 50ah 100ah 150ah 200ah

    KMD Imah Sistem Tatasurya Lithium Ion Batré Dipasang Tembok Batré Lifepo4 48v 50ah 100ah 150ah 200ah

    1. Litium beusi fosfat batré (LiFePO4)

    2.Currently téhnologi litium safest

    lalawanan 3.Excellent mun nyiksa

    4.Less ti 3% discharging diri

    5. Maintenance-gratis, modular jeung beurat lampu Nepi ka 60 % hemat beurat

    6.Battery ngawaskeun sajarah gudang Diwangun dina panyalindungan kaamanan

    7.Quality guaranteed5 Taun Garansi, 10-15 Taun Dirancang hirup layanan

    8.Available komunikasi ports.Customizable kelir, roda

    9.Light strips bisa ngaropéa dina warna

  • KMD Lithium Solar Lifepo4 Tembok Daya Batré 48v 100ah 200ah 300ah 5kw 10kw Imah Batré Panyimpen Énergi Surya Pek

    KMD Lithium Solar Lifepo4 Tembok Daya Batré 48v 100ah 200ah 300ah 5kw 10kw Imah Batré Panyimpen Énergi Surya Pek

    1. Sababaraha pilihan kapasitas énergi.

    2. Tembok dipasang sareng jinis taneuh anu tiasa dipilih.

    3. merenah RS485, RS232, BISA komunikasi.

    4. Warna strip lampu hiasan bisa ngaropéa.

    5. BMS komprehensif pikeun cocog rupa-rupa inverters hibrid.

  • 48v 51.2v lifepo4 batré surya 100ah pikeun sistem panyimpen kakuatan énergi

    48v 51.2v lifepo4 batré surya 100ah pikeun sistem panyimpen kakuatan énergi

    1. Litium beusi fosfat batré (LiFePO4).

    2. Ayeuna téhnologi litium safest.

    3. lalawanan alus teuing pikeun nyiksa.

    4. Kirang ti 3% discharging diri.

    5. Pangropéa-gratis, modular jeung beurat lampu Nepi ka 60 % hemat beurat.

    6. Batre ngawaskeun sajarah gudang Diwangun dina panyalindungan kaamanan.

    7. Kualitas dijamin5 Taun Garansi, 10-15 Taun Dirancang hirup jasa.

    8. Sadia komunikasi ports.Customizable kelir, roda.

    9. strips lampu bisa ngaropéa dina warna.

  • 51.2V 200ah 10kw 20kw 30kw Rechargeable Batré Énergi Surya

    51.2V 200ah 10kw 20kw 30kw Rechargeable Batré Énergi Surya

    1. Litium beusi fosfat batré (LiFePO4).

    2. Ayeuna téhnologi litium safest.

    3. lalawanan alus teuing pikeun nyiksa.

    4. Kirang ti 3% discharging diri.

    5. Pangropéa-gratis, modular jeung beurat lampu Nepi ka 60 % hemat beurat.

    6. Batre ngawaskeun sajarah gudang Diwangun dina panyalindungan kaamanan.

    7. Kualitas dijamin5 Taun Garansi, 10-15 Taun Dirancang hirup jasa.

    8. Sadia komunikasi ports.Customizable kelir, roda.

    9. strips lampu bisa ngaropéa dina warna.