• pabrik pabrik batré powerwall kamada ti china

Paket Batré Lifepo4

  • Disesuaikeun 24v Lifepo4 Batré Pack 100ah 120Ah 150Ah 200Ah

    Disesuaikeun 24v Lifepo4 Batré Pack 100ah 120Ah 150Ah 200Ah

    Ngaganti batré timah-asam, loba dipaké dina RVs, Golf Carts yachts, lampu jalan surya, sistem panyimpen énergi photovoltaic, UPS, jsb.

    Kahirupan siklus panjang

    Beurat hampang, Ukuran leutik

    Héjo panyalindungan lingkungan bebas polusi

    IP67 rating waterproof na dustproof

    Rojongan pikeun dianggo dina séri sareng paralel

    Warna customizable CE / UN38.3 / MSDS

     

    SPESIFIKASI 12.8V 100Ah Batré Litium

    Parameter fungsi
    Kapasitas Normal
    100 Ah
    Tegangan Normal
    12V (Disaluyukeun 3.2V 12V 24V 36V 48V)
    Résistansi internal
    ≤22mΩ
    Siklus Kahirupan
    > 5000
    Bulan Self Discharge
    <3%
    Data muatan
    DC Tegangan Muatan Normal
    14.6V
    Diménsi
    328 * 172 * 243mm Atawa ngaropéa
    Diijinkeun Max.Muatan Ayeuna
    50Adc
    14.6V
    Data Ngaluarkeun
    Kontinyu ngurangan Ayeuna
    100A
    Diijinkeun Max.arus ngurangan
    100A (pilihan: 100Adc)
    Kaayaan Gawé
    Suhu muatan
    0 ℃ nepi ka 45 ℃ (32℉ nepi ka 113℉) @60±25% kalembaban relatif
    Suhu Discharge
    -20 ℃ nepi ka 60 ℃ (-4 ℉ nepi ka 140 ℉) @60 ± 25% kalembaban relatif
    Suhu Panyimpenan
    0 ℃ nepi ka 40 ℃ (32℉ nepi ka 104℉) @60±25% kalembaban relatif
    Tingkat panyalindungan kandang
    IP20
  • 12.8V Litium Ion Batre 50Ah LFP Batre Litium

    12.8V Litium Ion Batre 50Ah LFP Batre Litium

    Ngaganti batré timah-asam, loba dipaké dina RVs, Golf Carts yachts, lampu jalan surya, sistem panyimpen énergi photovoltaic, UPS, jsb.

    Kahirupan siklus panjang

    Beurat hampang, Ukuran leutik

    Héjo panyalindungan lingkungan bebas polusi

    IP67 rating waterproof na dustproof

    Rojongan pikeun dianggo dina séri sareng paralel

    Warna customizable CE / UN38.3 / MSDS

    LFP 12V 12.8V Lifepo4 Batré Pack

    Parameter fungsi
    Kapasitas Normal
    100 Ah
    Tegangan Normal
    12V (Disaluyukeun 3.2V 12V 24V 36V 48V)
    Résistansi internal
    ≤22mΩ
    Siklus Kahirupan
    > 6000
    Bulan Self Discharge
    <3%
    Data muatan
    DC Tegangan Muatan Normal
    14.6V
    Diménsi
    328 * 172 * 243mm Atawa ngaropéa
    Diijinkeun Max.Muatan Ayeuna
    50Adc
    14.6V
    Data Ngaluarkeun
    Kontinyu ngurangan Ayeuna
    100A
    Diijinkeun Max.arus ngurangan
    100A (pilihan: 100Adc)
    Kaayaan Gawé
    Suhu muatan
    0 ℃ nepi ka 45 ℃ (32℉ nepi ka 113℉) @60±25% kalembaban relatif
    Suhu Discharge
    -20 ℃ nepi ka 60 ℃ (-4 ℉ nepi ka 140 ℉) @60 ± 25% kalembaban relatif
    Suhu Panyimpenan
    0 ℃ nepi ka 40 ℃ (32℉ nepi ka 104℉) @60±25% kalembaban relatif
    Tingkat panyalindungan kandang
    IP20
  • Jero Siklus 6500+ Siklus 12v 100Ah Lifepo4 Batré

    Jero Siklus 6500+ Siklus 12v 100Ah Lifepo4 Batré

    Ngaganti batré timah-asam, loba dipaké dina RVs, Golf Carts yachts, lampu jalan surya, sistem panyimpen énergi photovoltaic, UPS, jsb.

    Kahirupan siklus panjang

    Beurat hampang, Ukuran leutik

    Héjo panyalindungan lingkungan bebas polusi

    IP67 rating waterproof na dustproof

    Rojongan pikeun dianggo dina séri sareng paralel

    Warna customizable CE / UN38.3 / MSDS

     

    LFP 12V 12.8V Lifepo4 Batré Pack

    Parameter fungsi
    Kapasitas Normal
    100 Ah
    Tegangan Normal
    12V (Disaluyukeun 3.2V 12V 24V 36V 48V)
    Résistansi internal
    ≤22mΩ
    Siklus Kahirupan
    > 6000
    Bulan Self Discharge
    <3%
    Data muatan
    DC Tegangan Muatan Normal
    14.6V
    Diménsi
    328 * 172 * 243mm Atawa ngaropéa
    Diijinkeun Max.Muatan Ayeuna
    50Adc
    14.6V
    Data Ngaluarkeun
    Kontinyu ngurangan Ayeuna
    100A
    Diijinkeun Max.arus ngurangan
    100A (pilihan: 100Adc)
    Kaayaan Gawé
    Suhu muatan
    0 ℃ nepi ka 45 ℃ (32℉ nepi ka 113℉) @60±25% kalembaban relatif
    Suhu Discharge
    -20 ℃ nepi ka 60 ℃ (-4 ℉ nepi ka 140 ℉) @60 ± 25% kalembaban relatif
    Suhu Panyimpenan
    0 ℃ nepi ka 40 ℃ (32℉ nepi ka 104℉) @60±25% kalembaban relatif
    Tingkat panyalindungan kandang
    IP20
  • 12V 200Ah Batré Litium 12.8V 200ah Sistem Tatasurya LiFePO4 Batré

    12V 200Ah Batré Litium 12.8V 200ah Sistem Tatasurya LiFePO4 Batré

    Ngaganti batré timah-asam, loba dipaké dina RVs, Golf Carts yachts, lampu jalan surya, sistem panyimpen énergi photovoltaic, UPS, jsb.

    Kahirupan siklus panjang

    Beurat hampang, Ukuran leutik

    Héjo panyalindungan lingkungan bebas polusi

    IP67 rating waterproof na dustproof

    Rojongan pikeun dianggo dina séri sareng paralel

    Warna customizable CE / UN38.3 / MSDS

     

    SPESIFIKASI 12.8V 100Ah Batré Litium

    Parameter fungsi
    Kapasitas Normal
    200Ah
    Tegangan Normal
    12V (Disaluyukeun 3.2V 12V 24V 36V 48V)
    Résistansi internal
    ≤22mΩ
    Siklus Kahirupan
    > 5000
    Bulan Self Discharge
    <3%
    Data muatan
    DC Tegangan Muatan Normal
    14.6V
    Diménsi
    328 * 172 * 243mm Atawa ngaropéa
    Diijinkeun Max.Muatan Ayeuna
    50Adc
    14.6V
    Data Ngaluarkeun
    Kontinyu ngurangan Ayeuna
    100A
    Diijinkeun Max.arus ngurangan
    100A (pilihan: 100Adc)
    Kaayaan Gawé
    Suhu muatan
    0 ℃ nepi ka 45 ℃ (32℉ nepi ka 113℉) @60±25% kalembaban relatif
    Suhu Discharge
    -20 ℃ nepi ka 60 ℃ (-4 ℉ nepi ka 140 ℉) @60 ± 25% kalembaban relatif
    Suhu Panyimpenan
    0 ℃ nepi ka 40 ℃ (32℉ nepi ka 104℉) @60±25% kalembaban relatif
    Tingkat panyalindungan kandang
    IP20